Vaktmestertjenester

01 vaktmestertjenesteVåre oppdrag er vanligvis tilknyttet vaktmestertjenester i bygårder, sameier, borettslag, skoler, industrigårder og private villaer eller tilsvarende.
Arbeidsoppgavene varierer med hvert enkelt oppdrag, men i er ofte tilknyttet generelt ettersyn med eiendommene og forebyggende vedlikeholdsarbeid. I tid kan oppdragene varierer fra ett besøk per uke til vaktmester på heltid.
Typiske arbeidsoppgaver vil være plenklipping, vedlikehold av grøntanlegg, snømåking, strøing, holde orden, feiing og spyling med mer.

Riktig pris......

01 velkommen

Hos ABVK er vi opptatt av å gi riktig pris for arbeidet vi skal utføre. Vi er ikke alltid billigst, det er heller ikke vårt mål, men konkurransedyktige - det er vi.

God og lang erfaring

01 erfaring

Med god og lang erfaring vet vi hvem som er best innen sitt felt, og vi samarbeider med firmaer som tenker kvalitet fremfor kvantitet.

Kvalitet fremfor kvantitet

01 kvalitet

Våre ansatte vet å sette kvalitet fremfor kvantitet. De er alle plukket ut til jobben fordi de kunne vise at de først og fremst ønsker å gjøre ferdig oppdragene de har med like stor iver ved avslutning som ved begynnelse. Vi ser oss ikke fornøyde før oppdragsgiveren er fornøyd, og derfor bruker vi den tiden som trengs for at kvaliteten fremheves i vårt arbeid.

Gode kontakter!

01 kontakterVed siden av vaktmestertjenester har vi meget gode kontakter som kan leies inn ved behov for andre type oppdrag.

Flere artikler …

Du er her: Home Forsideartikkler